Kik vagyunk?

A debreceni Alternatív Közösségek Egyesülete és a budapesti K-Monitor együttműködésében megvalósuló projekt célja újszerű, adatokat felhasználó eszközök felhasználása helyi ügyekben. A lezajlott tevékenységekhez a K-Monitor ingyenes térképes kérdőívfelületét, a PARTIMAP-ot használjuk.

A projekt révén konstruktív, szakmai párbeszédet szeretnénk indítani az érintett szereplőkkel a debreceni Piac utca helyiségeinek jobb kihasználásáról és élettel megtöltéséről. Emellett cél a felhasznált civil technikákból egy megismételhető, más vidéki városok számára is elérhető, dokumentált jó gyakorlat kialakítása. A projektben sajtópartnerünk a Debreciner.

A projekt az Európai Unió “Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek” (CERV) programjának támogatásával valósul meg. Az Európai Bizottság támogatása nem jelenti a projektben megvalósított tevékenységek tartalmának jóváhagyását, amely kizárólag az azt megvalósítók álláspontját tükrözi, valamint a Bizottság nem tehető felelőssé ezen információk bárminemű felhasználásáért.

A projekt a Közös Értékeink program keretében valósul meg (Partnerségben – országos és regionális pályázatok CERV-P-2023-0259).

A program lebonyolítói: Ökotárs Alapítvány ; Autonómia Alapítvány ; Kárpátok Alapítvány-Magyarország ; Közösségfejlesztők Egyesülete.